Hopp til hovedinnhold
Søk

Bli med på Arkitektur- og standardiseringsdagen 2021 – påmeldingsfrist 31. august

– Arkitekturstyring og standardisering er forutsetninger for at IKT i helsesektoren skal kunne utvikles helhetlig, sier Hans Løwe Larsen i Direktoratet for e-helse.

Arkitektur- og standardiseringsdagen 2021 gjennomføres digitalt 8. september.

Temaet i år er stabilitet og innovasjon på plattformer i helse- og omsorgssektoren. Som deltaker vil du komme tettere på hva vi mener med en plattform og hvilke utfordringer som kan løses med plattformer.

– Det er nyttig at vi har en felles forståelse av hva vi mener med en plattform og et økosystem. Deltakerne vil få se eksempler på hvordan myndighetene samarbeider med kommunene for å oppnå raskere og mer enhetlig standardisering, sier Løwe Larsen, avdelingsdirektør i område samhandling og moderator på arrangementet.

– Det vil også handle om hvilke behov og forventninger kommuner, helseregioner, næringslivet og leverandørene har til arbeidet med arkitektur og standardisering.

Programmet er særlig tilrettelagt for arkitekter, prosjektledere, beslutningstakere og leverandører i helse- og omsorgssektoren, men er åpent for alle med interesse for fagfeltet.

Deltakelse er gratis, men krever påmelding. Påmeldingsfristen er 31.august. 

Hans Løwe Larsen_web
Tema for Arkitektur og standardiseringsdagen 2021 er stabilitet og innovasjon på plattformer i helse- og omsorgssektoren. Hans Løwe Larsen, avdelingsdirektør i Område samhandling og moderator på arrangementet. Foto: Direktoratet for e-helse.

– På denne konferansen vil deltakerne få et innblikk i hvordan samhandling i helse- og omsorgssektoren vil kunne forbedres ved bruk av plattformer og økosystemer, sier han.

En arena for dialog og deling

– Konferansen er et resultat av Direktoratet for e-helses mål om å bygge en arena for dialog og deling av informasjon. Dette er det tredje året på rad vi arrangerer Arkitektur- og standardiseringsdagen, også i år som nettseminar. Det gjør at vi mister noe av den uhøytidelige "minglingen", men det gjør jo også at enda flere kan delta. I tillegg vil opptak fra konferansen bli tilgjengelig i ettertid, sier Løwe Larsen.

I fjor var det rekordmange påmeldte, hele 450 personer både i og utenfor helse- og omsorgssektoren hadde meldt interesse.

Henvendelser om arrangementet kan sendes til [email protected]