Søk

29. juni: Høringswebinar - Innspill om digital sikkerhet til stortingsmelding om helseberedskap

Vil du høre mer om høringsutkastet eller komme med innspill til oss? Bli med på høringswebinar om digital sikkerhet og helseberedskap onsdag 29. juni kl. 10.00–11.00.

Direktoratet for e-helse har i lengre tid arbeidet med en strategi for digital sikkerhet, på oppdrag fra Helse- og omsorgsdepartementet. Arbeidet skulle gjennomføres i samarbeid med representanter fra sektoren.

Våren 2022 besluttet Helse- og omsorgsdepartementet at oppdraget skulle endres. Det nye oppdraget handlet om å utarbeide et innspill om digital sikkerhet i helse- og omsorgssektoren til stortingsmeldingen om helseberedskap. Stortingsmeldingen skal legges frem våren 2023 og ta for seg flere scenarier, hvor digitale trusler er ett av dem. 

Direktoratet for e-helse gjennomfører frem til 9. september en høring om utkastet til innspill om digital sikkerhet i helse- og omsorgssektoren til stortingsmeldingen om helseberedskap. Dette webinaret er en god mulighet for å bli bedre kjent med utkastet som er på høring, og komme med innspill til direktoratet.

Les mer om prosessen, høringen og finn selve utkastet på direktoratets høringsnettsider.

Når
Onsdag 29. juni, kl. 10.00–11.00
Hvor
Webinar
Meld deg på
Fant du det du lette etter?
Ja Nei