Søk

Besøksstatistikk og informasjonskapsler

Slik benytter vi besøksstatistikk og informasjonskapsler på ehelse.no.

Lagring av besøksstatistikk

Ehelse.no lagrer trafikk/besøksstatistikk for nettstedet. Statistikken viser hvor mye hvert enkelt område av nettsiden blir besøkt. Vi kan ikke spore din bruk av nettstedet tilbake til deg som enkeltperson.

Eksempler på informasjon som lagres er antall besøkende på de ulike sidene, hvilke nettsteder de kommer fra, hvor lenge de er på nettsiden og hvilke nettlesere som brukes. Informasjonen som lagres brukes slik at nettsidens tilbud og innhold stadig kan bli bedre og videreutvikles.

Besøksstatistikken er tilgjengelig for redaksjonen til ehelse.no og teknisk driftspersonell.

Løsningen for besøksstatistikk er basert på Universal Analytics og ehelse.no bruker en mulighet i Universal Analytics for å anonymisere leserens IP-adresse slik at denne ikke lagres hos Google.

Hvis du likevel ikke ønsker at ehelse.no skal samle inn dine anonyme data fra deg, kan du melde deg av denne innsamlingen via Googles avmeldingstjeneste.

Vår bruk av informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. De aller fleste nettsider benytter slike informasjonskapsler.

ehelse.no benytter informasjonskapsler til å bedre din brukeropplevelse og samle inn statistikk. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere enkeltpersoner.

Her er en liste over informasjonskapslene som benyttes på ehelse.no:

​Navn på info.kapsel Benyttes av​ Varighet​ Beskrivelse​
SearchSession​ SharePoint​ Sesjon​ Microsoft Sharepoint informasjonskapsel for internt bruk.​
WSS_FullScreenMode​ SharePoint​ Sesjon​ ​Brukes av SharePoint til å lagre hvis en side vises i fullskjermsmodus.
_ga​ Google Universal Analytics​ 2 år​ Brukes av Universal Analytics for å skille mellom brukere.​
_gat_UA-59581160-1​ Google Universal Analytics​​ 10 minutter​ Brukes for å strupe antall forespørsler, begrense innsamling av data på høyt trafikkerte områder.​

Fant du det du lette etter?
Ja Nei