Hopp til hovedinnhold
Søk

Normen

Normen er en bransjenorm for informasjonssikkerhet og personvern og utarbeidet og forvaltet av organisasjoner og virksomheter i helsesektoren.

Gå til Normen (versjon 6.1)

Kommune eller leverandør?

Vi har samlet informasjon til deg som jobber i en kommune eller som leverandør for å gi deg en oversikt over det som kan være relevant for deg.

Om Normen

Få informasjon om Normen, bakgrunn, handlingsplan, kontaktinformasjon og krav. Normen er regler for trygg og sikker informasjonsutveksling mellom aktørene i sektoren

Les mer om Normen

Siste nytt fra Normen

Normen versjon 6.1 er publisert!

Styringsgruppen for Normen vedtok 21. november Normen versjon 6.1, med justeringer av enkelte krav.

Normen tildeles formidlingsprisen i Direktoratet for e-helse!

På selveste Lucia-dagen ble Normen tildelt prisen som Årets formidler i Direktoratet for e-helse!

Oppsummering av styringsgruppemøtet 21.november 2022

Styringsgruppen for Normen gjennomførte årets siste styringsgruppemøte dagen før Normkonferansen ble sparket i gang på Gardermoen. Her får du oversikt over det viktigste som skjedde på styringsgruppemøtet!

Flere nyheter fra Normen

Her finner du alle de siste nyhetene fra Normen.

Les mer

Documents in English

The Code of Conduct for information security and data protection in the healthcare and care services is a holistic approach to an information security policy for all organisations within the sector.

Read more

Gi oss gjerne dine innspill!

Vi utvikler Normen kontinuerlig. Derfor vil vi gjerne ha dine innspill og tilbakemeldinger. Du kan velge å svare anonymt, men da kan vi ikke svare deg.